Trångbodda storfamiljen

Våran familj består av dotter E 13 år och son D 15 år (mina) som bor hos oss varannan vecka. De har varsitt rum. Sedan kommer dotter K 15 år (hans) max varannan helg o hon delar rum med dotter E. Sedan har vi lille sonen W (våran) som bor i vårt lilla sovrum tillsammans med tvätt o tv + leksaker. Vårt vardagsrum består av tv-rum, datarum OCH musik-studierum OCH lekrum. Våran hall (omöblerbar) finns en liten lekyta till W -en bänk som man kan bygga duplo, köra bilar på. Dess lådor står under.. 
Vi har istort sett bara en 2:a (räknar bort de stora barnens rum) o nu kommer en till.. Hur ska vi få plats?! Vi har vare sig råd eller lust att flytta.. Tack o lov har vi ett badrum med toa och en liten WC :)

Känner en bulle

10+3 o jag känner en bulle ovan blygdbenet.. Det växer alltså *glad* Annrs mår jag bra.. är dock trött o börjar få huvudvärk på kvällarna.. *jobbigt* Å sedan vet jag inte hur jag ska kunna dölja magen på jobbet.. i TVÅ VECKOR TILL! Ska på KUB-UL på HS då.. den 9:e dec... *nervös*

BM o magar (vecka 9+)

I veckan var jag hos BM o lämnade blod för det kommande KUB-testet. Mitt HB låg dessutom på 122 så det var helt ok. Dricker Blutsaft dagligen nu för att mitt HB inte skall rasa (tål inte vanliga järntabletter, får enorma magsmärtor)

KUB-testet skall jag göra på HS den 9/12.. Vanliga UL 21/1-09 men innan dess ville jag ha ett besök hos BM, blir så lång emellan annars..

Två magbilder tog jag i veckan.. Ursäkta "nakenheten" ;)





Annars mår jag "bra".. bara extreeeeemt trött, kan sova dygnet runt känns det som... *zzzz*

Svullen lasagnemage

Så här ser en svullen lasagne-mage ut.. Hahaha.. ser HÖGGRAVID ut!!!!



ps.. kan tillägga att jag är extremt pruttig åxå.. Rena rama Auschwitz!!!

Räknare

Lilypie Expecting a baby Ticker

Ett ljus i mörkret önskar jag

Då min oro för MF o annat finns i min hjärna. Jag gör nästan allt för att förtränga men det går inte...

Hittade då denna hos tidsmästarinnan där hon har en tävling.. Denna vackra lykta skulle ge mig hopp o tro. Ett ljus i tillvaron..



Berättade för de stora tonåringarna

I fredags berättade jag o P för våra stora barn (tonåringarna) genom att vid middagen sätta på lillebror W en stöja vars vi hade skrivit "STOREBROR" på.. Ingen märkte något först.. W som inte ville sitta på sin stol utan sprang om kring "hit o dit" så texten verkligen syntes... Tillslut sa den äldste sonen D att -" Det står fel på hans tröja"... Tjejerna sa inget.. tillslut fick vi PÅPEKA att det stämmer visst men kanske ska det stå "MELLANBROR".. Då fattade alla o det blev rätt paffa o trodde att vi skojjade.. Ett smått grattis men inga stående ovationer *haha* fast det hade vi inte räknat med.. de blir 14 resp 2*16 år i sommar så en bäbis gör vare sig till eller från.. De har fullt upp med W som tar plats o stökar i deras rum *asg*

Nåja.. En stor familj blir det iaf *glad* 

Glömde proven

Jag glömde i all iver om proven som inte togs idag då jag ska få en tid om 2 veckor för att jag ska göra KUB o hon tyckte att det var onödigt att sticka mig två ggr o jag mår dessutom jättebra så HB o liknande kan då vänta :) Hon skulle dessutom skicka en remiss om KUB-UL som gör i "samma veva" typ.. Bra att göra det tidigt då OM jag skulle få dåliga svar så finns det tid att göra moderkaksprov iställer för fostervattensprov (lät läskigt).. Någon som vet något om detta o kan dela med er om erfarenheter?

Inskrivning o UL-bild

Jahop, dags för inskrivning. Pratade sedvanligt " det vanliga" och hur det var lite granna förra ggn. Hade inskrivning där för 3 år sen. Snacka om att tiden rusar o det kändes som igår jag var där. Eftersom BM var lite sen så hann vi inte så mkt. Hade en UL-tid 30 min senare så jag fick ta UL.. såg genast en liten krabat på 9 mm med ett pickande hjärta. Hon mätte den 2 ggr då första bilden (se nedan) stämde inte överrens med mina beräkningar (hade bara sex 1 ggn o det 3 dagar innan ÄL) Hennes andra mätning så diffa det bara 2 dagar så jag behåller mina 7+3 tills andra UL. Hennes BF-datum blev den 23:e Juni (samma som med min lilla grabb som blir 3 i Juni *s*) Fast det är sjukt hur många mm kan skilja så idagar.. den första mätningar mätte 8,8mm o då fick hon fram 6+6 o nu 7+1.. Siffror "hit o dit".. Ett barn kommer iaf o JAG SÅG ETT HJÄRTA PICKA *tjohoo*


ps.. inskrivningsvikten: 55kg (aug/sep så var det nog 52kg om jag inte minns fel)

Idag bär det iväg till Mama Mia

För inskrivning samt VUL. Är förvirrad o lever i en overklig situation.. Kanske kommer bli mera klarsynt när denna dag är slut?!
Har mått illa ordentligt 2 mornar irad fast det har snabbt gått över.. Annars värker bara brösten o magen putar...

Ska man se ut så här i vecka 8 [bilder]

Nog för att det är min 4:e (+ en massa mf) men jag har ALDRIG sett ut så här i vecka 8.. Aldrig någonsin.. Folk tittar, folk frågar.. tom min dotter på 13 år börjar ana o påpeka min "kissande" heeeeeeeeela tiden...

   

RSS 2.0