Titta -En kompis!


Å sen kan man blir sååååå här trött


Jonathan har börjat sova ett långpass... på natten! Vilken lycka för mamma Eva =) Jag har börjat lägga honom efter sin kinkighets-timma (eller skriktimma) som slutar runda tag vid 01-tiden.. i sin lift som i sin tur står i hans spjälsäng o då sover han sött till 05-07 (däromkring) *jippi* Har förvisso bara hänt 3 dagar i rad så jag kanske inte skall ropa "hej" än..

Skön style

Denna härliga style gillar Jonathan att sova... 


"Jontemannen" 1 månad o idag var det dags för BVC

Jontemannen fyllde 1 månad igår, tiden går rasande fort o han är för det mesta en "snäll unge" dock så gillar inte hans mage om jag äter något olämpligt då är det MYCKET gap, knip o skrik mellan 22-02 (ibland tidigare o senare) Tzatziki med vitlöksbröd tänker iaf inte jag äta på ett par månader igen.. Sedan har min värk kommit.. "amningsvärk" i HELA kroppen.. dock inte lika illa som jag hade med W men J är "bara" 1 månad så finns det några som har bra tips än att knappra ipren så tar jag tacksamt emot det.. kan det vara någon brist på nått åxå? *vill ha tips* Jag vill verkligen amma o amningen går jättebra *peppar peppar* så det vore verkligen synd om värken skulle ta överhanden helt o jag bli helt handikappad att jag inte orkar lyfta han tillslut =(

Dagens besök på BVC så har lille killen nått till 56 cm o vägen 4250g med ett huvudmått på 36,6cm.. Så nu är de minsta kläderna undanplockade.. *snyft*  Utvecklingsbedömningen fick klart godkänt åxå.. han har lite torsk men vi kämpar på med vischyvatten, hoppas att det åxå ger med sig snart.. 

Å så har jag fått svarsleende flera ggr.. kan inte vara magen.. då det lyser leende i ögonen åxå =)

Nästa BVC-besök blir om en månad med läkarbesöket.. tyckte inte att vi behövde komma ner o väga nått mer nu, är det nått akut så får jag höra av mig så kan jag bara komma förbi =)

1 månadsbilderna kommer här.. Mindre munter att bli fotograferad 




ps..Tack Anna för bodyn *kram* =)

4 veckor! (å jag missat dagens bild...)

4 veckor! (å jag missat dagens bild...) Å jag ska INTE väcka den "björn som sover".. Jag var DUM nog o åt Tzatziki med vitlöksbröd igår.. gissa hur natten blev.. o stora delar av dagen.. =(

Men här kommer en bild på lille Jontemannen som börjar få riktigt goa kinder att nypa o pussas på =) Vi var nere vid sjön i fredags för att grilla o att ligga på filten i gräset var en höjdare.. så skönt antagligen =) 


La upp lite mera bilder på Willemannens blogg.. http://bissen.blogg.se/ måste fixa en gemensam blogg en vacker dag =)

Jonathan har nu blivit 3 veckor o "semestern" har börjat

Jonathan har ni blivit 3 veckor, han växer o frodas, fått kinder att nypa i.. o vägde i fredags 3740gram så det är nu sista blöjpaketet (Libero 2-4 kg) som går nu innan det är dags att byta. Vill helst ha Pampers men de finns inte i "byn" vi bor på *suck* Upptäckte även att det är dags att pocka undan lite kläder.. *snyft* REDAN! Kan man inte stoppa tiden litegranna...

Idag började "semestern".. Haha.. ensam med 2 barn o det regnar, jag har huvudvärk o sömnbrist.. Jonathan hade såå ont i magen inatt fram till två-halv 3 men sen sov han som en stock i sin lift i spjälsängen till 7-tiden! Det har ALDRIG hänt förr med ett sånt långt sovpass *lyx* sedan efter en amning så somnade han om.. -Tack Jonathan o Tack William, som åxå tog sovmorgon.. tills nästa katastrof infann sig.. -Ingen välling till W.. hmm.. det löste sig med fil med müsli OCH frosties..

Lite bilder på nykomlingen kommer här.. är ni nyfikna på Willemannen o tidigare bilder på honom så finns hans blogg här: http://bissen.blogg.se/

*Trivs rätt bra i sjalen (ursäkta den smutsiga spegeln, inte lätt att hålla den ren med en 3-åring)


*Sover sött


* "Muckar du me mig"


* "Va sa du mamma, jag hör inte"


*Goa kinder o blåa ögon


Jonathan Frost Enqvist har nu blivit 2 veckor + 2 dagar

Ja som rubriken säger.. Tiden rusar verkligen iväg o han växer o knakar.. i brallan *blink* Lägger upp lite bilder från förlossninen/bb o lite andra sporadiskt tagna, har inte hunnit lägga upp eller redigera tidigare då jag oftast sitter med honom i knät.. När jag väl sitter still alltså :-)

Fotona hamnar lite "huller om buller" o ni får stå ut me mina tuttar.. har inget program som kan redigera på denna dator..

      

      

    

Jonathan är oerhört "snäll" fast han har skaffat sig en "ovana" att ha lite ont i magen o tuttig mellan 22-02 varje kväll.. *JIPPI* Precis då man själv är som piggast o vill vara vaken..*zzzzzz* -William har vant sig vid hans gråt.. o vaknar inte ens fastän han ligger breved i vår stora säng på 160 cm.. Så jag vill ha en större säng! Nuuuuuuuuuuu.... :-)






RSS 2.0