BM-besök

BM-besök.. HB 107 "stabilt" lågt.. o bltr 100/60 fast det känns inte att det är lågt.. Ska till läkaren den 9:e pga min ökade migrän o lever på alvedon.. *inte bra* o nästa BM den 25:e.. Mag-bild kommer med det dröjjer ett tag.. Ska lämna in min mobil på verkstad..  Skriver mera sen :)

vikten.. 59,7 kg.. 1 kg+ på en vecka! (kanske var bajsnödig *s*)

UL idag *äntligen*

Nyss hemkomna från UL, allt såg jättebra ut o det verkar med STOR sannolikhet att det är en Frost som bor i min mage.. -En kille alltså :):):)



BF blev den 22:a Juni så det kändes skönt att det inte flyttades allt för mkt.. så nu beställer jag ett barn efter midsommar, ett Måndagsbarn låter bra ;)

Lilypie Expecting a baby Ticker

UL idag, det bidde inget...

.. då det hade blitt fel på datasystemet vid bokningen i december *morr* så vi fick vända hem med en ny tid i morgon.. Nåja.. Tur att jag känner "bajsan" varje dag numera :)

Facinerande med vikten.. När jag kom dit SUPERKISSNÖDIG såvägde jag 59,7 kg.. efter att jag kissat så vägde jag mig igen.. 58,7 kg så ni kan förstå hur kissnödig jag var *asg*

Lägger ut två magbilder dåra.. den första är ifrån 17:e veckan (16+4) o den andra är från idag 19:e veckan (18+2) Sicken skillnad! Fast det känns åxå.. dock så har jag inga foglossningar o sd som jag hade med W denna tidpunkt för 3 år sen.





Vi ses o hörs imorgon.. HÅLL TUMMARNA!

Går in i vecka 17 (

Nu känner jag definitivt "hoppsan", härlig känsla o det behövs verkligen.. för jag blev grymt orog förra veckan då W hoppade rakt på min mage.. -DET GJORDE OOOOOOONT! 
Annars hostar jag så jag kissar på mig, mindre kul... Fogarna känns o sd känns fast mest på kvällarna.. Jobbade i fredags o det kändes i hela kroppen.. Helt slut.. HB´t är inte det bästa o jag försöker få i mig järn i alla varianter.. Några tips förutom Blutsaft, järntabletter som jag inte tål, jordgubbar o persilja... ???

Här kan ni läsa om den kommande veckan: http://www.barntotal.se/index.php?option=com_content&task=view&id=773&Itemid=308

Bilder då...





ps.. maken vill ha namnet: Frost

RSS 2.0